Om oss

Efter 20 år som ingenjör i bilindustrin blev det läge att prova något helt annat. Ett uppehåll i Spanien på två år blev startskottet att starta en egen verksamhet som bygger på erfarenheter från uthyrning. Uthyrning av vår egen bostad i Sverige från Spanien, boendeuthyrning till studenter och uthyrning till semester- och affärsresenärer via plattformar som Airbnb och Booking.com. All den erfarenheten och kunskapen kommer väl till pass när vi hjälper andra med uthyrning. Drivkraften är inte bara de ekonomiska fördelarna med uthyrning, men främst möjligheterna det skapar för våra kunder. Att göra livet lite enklare och bättre. Så länge det finns outnyttjade bostäder där ute, så finns det jobb kvar att göra!

”Vi hade tänkt länge att det skulle vara en bra idé att hyra ut stugan då den stod tom i perioder. Men vi hade aldrig tiden att sätta oss in i det. Och det fanns så många obesvarade frågor kring processen som gjorde att vi sköt på detta hela tiden. Michiel hjälpte oss ta steget vidare och nå vårt mål! Pedagogiskt visar de hur processen går till, vad man ska tänka på och hur man hittar sin målgrupp. Michiel jobbar  effektivt och kommunikationen mellan oss gick enkelt och smidigt. Jag kan verkligen rekommendera Michiel!”

Företagare i Göteborg

”Jag hade stor hjälp av Michiel att lägga upp info för publicering av Airbnb. Även för att förstå hur Airbnbs hemsida fungerar fick jag god hjälp med. Michiel har stor kunskap och engagemang. Han är dessutom mycket lätt att samarbeta med. Jag rekommenderar honom varmt för allt som beträffar Airbnb.”

Cecilia Hasselström, Fastighetsägare

Hyrautmitthus.se är en del av Scandventure AB.