Emma & Fredrik

Emma och Fredrik, mitt i karriären och mitt i livet. Ett hektiskt liv i staden med en central lägenhet; bekvämt och nära utelivet som de numera med en barnvakt ibland hinner med. Paret träffades när de pluggade utomlands och har en förkärlek för resor, utländsk mat och kultur. Sedan första barnet föddes har de trappat ner på resandet och bestämde sig för att köpa en sommarstuga. Den finns på en dryg timmes bilresa hemifrån och är oasen i deras hektiska liv. Under småbarnsåren kändes det perfekt att njuta av naturen, närhet till badplats, kunna gå eller cykla eller helt enkelt slappa och njuta av lugnet.

På senare tid har de börjat längta mer och mer efter resor längre bort. Framförallt på vinterhalvåret lockar solen, värmen, maten och kulturen. Barnen har blivit såpass stora nu så de klarar av längre resor. De känner dock att det är svårt att få ihop ekonomin med både en sommarstuga och solresor. Sommarstugan kräver en del underhåll som kostar både tid och pengar. De har funderat på att eventuellt sälja stugan för att få fram pengar och de har haft en del tankar kring uthyrning. Det har stannat vid tankar för de fastnar i detaljerna och kommer inte vidare helt enkelt.

Sedan de kom i kontakt med hyrautmitthus.se har de fått rådgiving och den hjälpen de behövde för att bestämma vad de ville göra; sälja eller hyra ut. De bestämde sig att anlita hyrautmitthus.se för att göra stugan redo för uthyrning, skapa annonsen och inställningarna i bokningssystemet. De fick dessutom support med de första tre hyresgäster som bokade och gästade stugan för att underlätta starten som uthyrare. Inom en vecka efter annonsering fick de första bokningen och efter tredje gästerna hade bott hos dem hade de tjänat tillbaka sina utgifter till hyrautmitthus.se.

De är jätteglada att ha kvar sin fina stuga i ett underbart läge samtidigt som de har råd med en solsemester på vinterhalvåret, inte bara i år men även framåt i tiden med en ny inkomstkälla. Att få träffa intressanta och glada gäster från hela världen gör det ännu trevligare.